Zdravím,
Tak hlásím návrat k tomuto projektu. Poslední měsíce jsem zažíval modelářskou krizi. Nevím jestli to někdo z Vás také zažil (nebo zažívá), ale prostě jsem neměl chuť dokončit model. Vždycky jsem se pustil do stavby a buď těsně před dokončením a nebo při prvním problému stavby jsem o model nějak ztratil zájem a po malé přestávce jsem se pustil do dalšího modelu s tím že "tento kousek už určitě dodělám". Za tu dobu jsem takto rozvrtal snad 7 modelů a pořádné výsledky žádné

. Z toho stavu mi pomohl jeden kolega z práce (také modelář) a při jedné návštěvě jeho dílny se mi jako mávnutím kouzelného proutku vrátila chuť do modelaření. Hned jsem si dal za úkol dokončit co nejvíce z oněch 7 modelů a až bude minimálně polovina hotová teprve se pustit do něčeho nového (už mám pár nápadů ")). Jako první přijde na řadu A319, Natter a B737(dělat na 3 modelech současně bude asi stačit

). No dost bylo psaní off-topic a pomalu zpět na stavbu.
Před 4 měsíci jsem zanechal stavby ve stavu kdy jsem měl slepený trup, ale protože byla jedna polovina trupy pokroucená tak na horním spoji vznikl velký schod. Ten jsem částečně zbrousil a tím byla stavba u konce. Včera když jsem vytáhl krabici tak jsem se hned pustil do tmelení a dnes ráno jsem začal s broušením. Poté kontrolní surf, tmelení chyb a zase broušení (doufám že trup už je dobrý a nebude potřeba žádné velké broušení). Dnes večer přilepím křídla k trupu a když bude čas pustím se do motorů. Tak konec psaní a hurá k modelářskému stolu dokud je chuť

.
Ještě dvě fotky ze stavby:

- V místě kde ukazuje šipka je vidět pokřivení trupu