Hawker Typhoon Mk.Ib, Academy 1/72
Hawker Typhoon Mk.Ib, Academy 1/72
Nazdárek, tak přikládám slíbené fotky Typhoona i sem
Pořád se jedná o můj poslední dokončený kousek, ale už to budou skoro 2 měsíce, co je hotovo...Stavebnice je docela fajn, má ale pár chyb a nepřesností. U tohoto modelu mi šlo hlavně o další zlepšení se při práci s pistolkou, ale teď zpětně vidím už pár věcí, co bych udělal trošku jinak
Jinak použité barvy Gunze C, akryly od Tamky a na detaily syntetické Model Masterky. Jako finální lak používám k plné spokojenosti Vallejo satin. Dekály jsou originál Academy, spousta lidí na ně nadává jako na prkna, ale nejsou špatné, jen se s nima musí naučit pracovat. Nutností je hodně horká voda, klidně i 90 stupňů a samozřejmě usazovací vodičky Gunze. Pak dekály kopírují povrch pěkně.
- Jakub Vilingr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hawker Typhoon Mk.Ib, Academy 1/72
Pěkně čistě postaveno, ale nějak mi to přijde mrtvý, ale sám bych nevěděl jak to zvýraznit... Hezká práce!
Kubrt

Modelplac na Facebooku
info o knize - Průvodce světem plastikového modeláře - aktuálně v obchodech!!!

Modelplac na Facebooku
- davidek007
hmm,,tak jak rika Kuba, super cista prace,,,,to je nadherne,,,a cose tyka te "nezivosti" hmm,,docela tezke toto nejak ozivit...rozumna patina,..mne se to libi..o:)
V plánu letadla: KF-16C 1/72 Aca, F/A-18C 1/72 Aca, UH-1CHuey 1/35 Aca
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
s tím oživením naprosto souhlasím a věřím že to i nějak pude, ale já na to zatím nemám nějak cit
Různých patinovacích metod je hodně, jen je musím postupem času dostat do ruk...a díky za komenty 
- Jakub Vilingr
- Kontaktovat uživatele:
Hele nemá smysl tlačit na pilu a ono to postupně přijde samo... Důležitý je, že umíš čistě slepit, čistě nabarvit a udělat. Patina je až další krok, kterej ale předpokládá, že umíš udělat pořádně základ a to umíš, to je důležitýAspon píše:s tím oživením naprosto souhlasím a věřím že to i nějak pude, ale já na to zatím nemám nějak citRůzných patinovacích metod je hodně, jen je musím postupem času dostat do ruk...a díky za komenty
Kubrt

Modelplac na Facebooku

Modelplac na Facebooku
- Peter Badár
Mne sa veľmi páči. Lepší ako moje modely. Predsa tam pre mňa chýba patina, ale skutočne pekný model. Gratulujem!
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem již několikrát řekl, naprostý luxus.-))
BTW: jaké odstíny těch céček? A neudělal ybs mi spešl fotku toho vstupu do chladiče, jak se ti povedlo to zevnitř začistit?
BTW: jaké odstíny těch céček? A neudělal ybs mi spešl fotku toho vstupu do chladiče, jak se ti povedlo to zevnitř začistit?
díky moc. Chladič sem normálně vytmelil a vybrousil pomocí brousítka na párátku
Trošku otrava, ale šlo to...
jo jinak ty barvy spodek C335, vrch C330 a akryl Tamka XF66. Hlavně tu Tamku jsem honil nějak přes převodníky, ale snad to docela sedí 
-
Hančár Ladislav
Pekne postavene
Jó,hezkej Typhoon.
- Patrik Kamencay
paci sa mi ta cistota stavby
Patrik "Kami" Kamencay, 15r.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.