Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Na stole: Fw-190A-8 nebo 9 1/48 Eda
Re: Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Nevím Davide, Tamku jsem lepil naposledy už dávno, Skyraider je teprve ve fázi slepeného trupu, ale ty jejich dekály mi po natření hypersolem vlezlý všude. Je fakt, že byly silný. S těma eduardama pořád laboruju. Teď na poslední 109 jsem dal tři vrstvy lesklého laku a zatím vypadají dobře, ale nevím, jestli risknu loupání. Na warhawku jsem neloupal na vrtuli, a i pod skoromatem ten přechod vidím.
Hezky jedeš. 
-
Michal Vyparina
Moc hezký mezek.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
- Olda Homola
indeed.
Ale ty kříže na horní ploše křídla vypadají zvláštně, na první dobrou to působí jako značně stříbřící obtisk
(já vím,že tomu tak není a vnitřek křížů je v původní kamo
)
Ale ty kříže na horní ploše křídla vypadají zvláštně, na první dobrou to působí jako značně stříbřící obtisk
(já vím,že tomu tak není a vnitřek křížů je v původní kamo
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
Díky kluci! Oldo, ono by bylo asi hezčí to stříknout, zamaskovat a pak dát jen bílé balkenkreuze. Ale tohle je prostě snazší. Ještě bych chtěl z tohohle dualcomba schéma A , ale to počká, na to mi pak stačí Overtrees. Ty JG 5 stroje by skoro vydaly na samostatnou sbírku. Obecně JG5 a JG 54 jsou přímo zdrojnicí atypických kamufláží. Teď čekám na info ze zásilkovny a budu se věnovat malému spitu V.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý a pěkný kousek 
-
Michal Vyparina
Na křídle je ta kokarda po oloupání laku nebo před?
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
Po, já už ji bez laku nanášel. Ale bacha! U tlamy to nelze, ještě, že mám PP i wíkend, tak jen zaměním GAG za GAY.
Proč to u tlamy nejde sloupnout předem? To nemaj jednotlivé barvy spojený?
Zdendo sloupnout to jde v pohodě. Ale ta černá nemá žádný podklad, takže je tak tenká, že se okamžitě zaroluje na rub papíru a rozpadne. Možná je to rukama, je to klidně možný. Oboje křídelní kokardy jsem dával bez laku, ty šly klasicky opatrně přenést.
Ještě varování pro vsechny. Ta tlama, co jsem dával já, se musí proříznout krycí lak. Jinak ty zuby, co mají přijít před chladič zespoda reduktoru tam nedostanete. Ta druhá nevím, ale ta je ze tří kusů, tam by to snad šlo bez úpravy.
Ještě varování pro vsechny. Ta tlama, co jsem dával já, se musí proříznout krycí lak. Jinak ty zuby, co mají přijít před chladič zespoda reduktoru tam nedostanete. Ta druhá nevím, ale ta je ze tří kusů, tam by to snad šlo bez úpravy.
Omluvte zhoršenou kvalitu, je to stažené z náhledu na webu.
- Přílohy
-
- Profišpek, v kroužku vrchní lak brání usazení dekálu.
- IMG_20251204_184533.jpg (18.65 KiB) Zobrazeno 656 x
-
- Weekend, tlama ze tří kusů.
- IMG_20251204_184405.jpg (48.45 KiB) Zobrazeno 656 x
Hele, ty máš šikovnější větve, tak to někde bokem na něčem ozkoušej a uvidíš. Já pokračuji - horní+ spodní kokardy naneseny bez laku, trupové odmyté po víc, než dnu benzínem. Pak jsem to píchal zastřiženým štětcem, až to vlezlo do nýtů. V rytí se to samozřejmě vydrolilo, ale po washi to bude +- jako provozní opotřebení. Kódy a tlama zatím včetně laku, a asi to nebudu riskovat a nechám tak.