Reporty zo stola
Re: Reporty zo stola
Díky Ujíku!
Aj za ponuku. Možno ju aj využijem, čaká ma totiž ešte jeden Mustang B/C od "tradičného" výrobcu, kde sa prídavné nádrže nevošli do krabice a jeden rovnaký Mustang od Hobby Bossu, kde pre zmenu Číňania dávajú možnosť použiť ako tieto plechové nádrže, tak aj papierové. Nejako sa však zabudli a do krabice dali z každej len po jednej.
Aj za ponuku. Možno ju aj využijem, čaká ma totiž ešte jeden Mustang B/C od "tradičného" výrobcu, kde sa prídavné nádrže nevošli do krabice a jeden rovnaký Mustang od Hobby Bossu, kde pre zmenu Číňania dávajú možnosť použiť ako tieto plechové nádrže, tak aj papierové. Nejako sa však zabudli a do krabice dali z každej len po jednej.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Asymetrické podvěsy. 
Otázka pre znalejších:
Síce tam ešte nie som, ale aký odtieň washu radíte použiť na hliníkovú?
Síce tam ešte nie som, ale aký odtieň washu radíte použiť na hliníkovú?
- Olda Homola
tmavě šedý až černý..
Já používám Dark wash od Miga.
Využijúc prestávky medzi tropickými dňami som o niečo pokročil - základ farebnej úpravy hotový. S tou hliníkovou to ani nebolo také hrozné. Žiaľ sú vidieť miesta, ktoré zmatneli po lepení zváracím lepidlom (Tamiya Extra Thin Cement Quick Setting), ale asi sa to stratí po troche postshadingu.
Pěkný základ, Laco. 
Díky Ujíku! Ale zase sa vrátili horúčavy, tak stojím. Dnes napríklad 35°C, pocitovo 37... zajtra sme chceli ísť so synom do Komárna, na rekonštrukciu bojov 2. svetovej vojny, ale má byť tak isto ako dnes, tak zostávame doma. Bazén to istí.
Teplá pominuli, synov podnájom pripravený, miestny jarmok skončil... konečne ďalší postup na Mustangovi.
Konečne hotovo!!!
Bola to dosť bezproblémová stavba. Problémy sa vyskytli až na konci - podvozkové nohy sú také tenké, že som obe zlomil. Našťastie na mieste, kde to išlo ľahko zlepiť pomocou vlepeného drôtika. Žiaľ sú také tenké, že sa ohýbajú pod váhou modelu, takže neviem, dokedy to vydrží bez nehody. Čo sa týka "kovového" povrchu, tak skoro ho robiť nechcem, nie je to nič pre mňa. Celkove s výsledkom nie som príliš spokojný. Teraz hodím len "ilustračné" foto, neskôr dám fotky do zvlášť galérie.
Bola to dosť bezproblémová stavba. Problémy sa vyskytli až na konci - podvozkové nohy sú také tenké, že som obe zlomil. Našťastie na mieste, kde to išlo ľahko zlepiť pomocou vlepeného drôtika. Žiaľ sú také tenké, že sa ohýbajú pod váhou modelu, takže neviem, dokedy to vydrží bez nehody. Čo sa týka "kovového" povrchu, tak skoro ho robiť nechcem, nie je to nič pre mňa. Celkove s výsledkom nie som príliš spokojný. Teraz hodím len "ilustračné" foto, neskôr dám fotky do zvlášť galérie.
Vypadá to dobře. Ten mekkej plast byl jeden z důvodu, proč sem nešel do dalšího airfixu.