P-51B, Hasegawa, Hobby2000, 1/72
Re: P-51B, Hasegawa, Hobby2000, 1/72
Zdendo, pořiď si ji. Je super. A nebo pořiď přebal se zvýšeným kýlem.
To je fakt super stavebnice. To bylo v době, kdy Academky chrlila docela dobrý modely. Fw-190D-9, Ju-87G-1/2. Docela jsem si tu dobu užíval tehdy.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
A o tom to je.I když já si jí užívám vlastně i teď.![]()
Btw, nemáte někdo tip na hezký kamo, dostupný v obtiscích, na P-51B/C s kýlem? To co má Acáda v krabce mě moc neoslovuje.
https://www.azmodel.cz/produkt/p-51b-dorsal-fin-usaaf/
Ale nevím jestli tam má v obtiscích ty kostičky. Musel bych se podívat na půdu a tam mám zákaz. (130kg). Kdyžtak bych musel říct matce at tam skočí místo Netflixu.
Ale nevím jestli tam má v obtiscích ty kostičky. Musel bych se podívat na půdu a tam mám zákaz. (130kg). Kdyžtak bych musel říct matce at tam skočí místo Netflixu.
Vybarveno máme, zítra dobarvím detaily.
Teda aspoň doufám. Když na to tak koukám, ty fotky jsou děsný, ale pro info stačí....
Zdendo, když se udržíme v D-Day stripes, tak můžeme přihodit i Academku.
Filipe, díky za tip, ale mamku nikam na půdu nehoň. Z tohohle přebalu by přicházela v úvahu jen ta "Bonnie B". Ale připomnělo mi to, že mám jeden přebal od AZ/KP, ale nevím kde a který. Btw, jaký pruhovaný Mustang to jde k zemi v tvém avataru?
Filipe, díky za tip, ale mamku nikam na půdu nehoň. Z tohohle přebalu by přicházela v úvahu jen ta "Bonnie B". Ale připomnělo mi to, že mám jeden přebal od AZ/KP, ale nevím kde a který. Btw, jaký pruhovaný Mustang to jde k zemi v tvém avataru?
Podle křídla asi P-51D od 354. FG, ale ty obrázky bych bral s rezervou.
Jsem spíš myslel, jestli nevíš konkrétní stroj nebo konkrétního pilota. Byť nevím, jestli mají v AZ správně pilota toho Bf-109G. Jestli je to Hundersdorfer (jak píšou na obalu) nebo Hundsdorfer.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně se to tu vybarvilo 
Jo je to Fw. Wolfgang “Lumpi” Hundsdörfer z 2./JG300. Měl na kontě 2 sestřely(z toho 1 B-25 nad Lincem) Držitel EK II. Zahynul 29. března 1945 na Bf-109G-14/AS. Den před Hitlerovou sebevraždou nad Padebornem ve Vestfálsku. Více se o něm neví.
Super, díky za info.
-
Michal Vyparina
Jak ti vychází výfuky? Jsem je musel urvat a otvor ze vnitř zaslepit. Správné umístění budu řešit po barvě
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl