Hampden, Valom, 1:72
Re: Hampden, Valom, 1:72
Mám to doma v přebalu od AZ Model/KP. Tak to vidím aspoň v postavený. 
Je tam nějaký velký trápení?
Je tam nějaký velký trápení?
Stavba je bez problémů, jen ty průhledné díly se i zdají trochu nedotažený.
Aha, já mám pocit, že u toho AZ/KP jsou nějak opravený. Teda jestli si to pamatuju dobře. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Ale dělal jsem jim na to vzor na masky. 
Hampdena moc vidět není.
Tenhle se fakt povedl.
Tenhle se fakt povedl.
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
- Laco Pilot
Presne podľa môjho gusta - žiadne šmejdingy,piškvorky ani iné "španielske" hovadiny. 
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Moc povedený kousek

Díky za hodnocení. Čekal jsem dlouho, že ho vydá Airfix, ale pak jsem si uvědomil, že bych se toho nemusel dožít.
Tak až ho měli všichni (kromě mě), tak jsem začal Hampdena shánět. Sehnal jsem "Švéda", což není můj cíl. Za obtisky RAF děkuji panu Lomickému. Masky Peewit a drobná vylepšení z domácího vrakoviště a plechoviště.
Tak až ho měli všichni (kromě mě), tak jsem začal Hampdena shánět. Sehnal jsem "Švéda", což není můj cíl. Za obtisky RAF děkuji panu Lomickému. Masky Peewit a drobná vylepšení z domácího vrakoviště a plechoviště.
Tak jsem to našel a měl jsem pravdu, že ten Valom se oproti AZ lišil.
Popis výrobce AZ/KP:
Hlavním rozdílem proti původnímu kitu od Valomu jsou průhledné díly. Ty v původní stavebnici na trup nepasovaly a mnoho modelářů odradily od dokončení stavby. AZ model celý rámeček vyrobil znova a problémy s lícováním tak jsou vyřešeny.
Poprvé je správně vyřešena verze TB, která se nelišila zvětšenou pumovnicí, jak to ztvárňovaly různé konverzní sety ale úpravou spodního střeliště. Zde AZ model zapracoval dobře, na Britmodelleru za pomoc děkoval výrobce panu Grahamu Boakovi.
Popis výrobce AZ/KP:
Hlavním rozdílem proti původnímu kitu od Valomu jsou průhledné díly. Ty v původní stavebnici na trup nepasovaly a mnoho modelářů odradily od dokončení stavby. AZ model celý rámeček vyrobil znova a problémy s lícováním tak jsou vyřešeny.
Poprvé je správně vyřešena verze TB, která se nelišila zvětšenou pumovnicí, jak to ztvárňovaly různé konverzní sety ale úpravou spodního střeliště. Zde AZ model zapracoval dobře, na Britmodelleru za pomoc děkoval výrobce panu Grahamu Boakovi.
To je ten ode mě?
Paráda!
Paráda!
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Ano, to je on. Jen se mi podařilo na ty lepší průhledné díly si převrhnout Extra Thin
Díky za model
Díky za model
Vyzerá parádne!
Tiež som ho pred pár rokmi postavil. Prekryt spodného strelca som upravoval z Airfixu. Z Airfixu som použil aj tie nočné výfuky a naviac som dorábal podvozkové šachty. Pri najbližšom fotení u kolegu ho dám asi prefotiť a potom ho vyložím do galérie,
Tiež som ho pred pár rokmi postavil. Prekryt spodného strelca som upravoval z Airfixu. Z Airfixu som použil aj tie nočné výfuky a naviac som dorábal podvozkové šachty. Pri najbližšom fotení u kolegu ho dám asi prefotiť a potom ho vyložím do galérie,
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
- David Koktavý