F-35A Lighting II Tamiya 1/72
Re: F-35A Lighting II Tamiya 1/72
pěkné, mě čeká academka jednou.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ji zvažoval, ale rozhodl jsem se počkat a nelituji.-)
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
- Olda Homola
Bože, to je tak hnusný éro. Ale už normálně uvažuji, ze si to koupím jen kvůli stavbě.
Jo no. Já furt nechápal jakou mám použít tu barvu. Někde je to skoro tmavá šedá jako Gunship grey a někde klasická šedá FS36118. Pak mě hrozně štvali že ty takový vystouplý struktury jsou jinou šedou barvou. Na to jsem se vyprdl to maskovat. Tak držím palce. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hnusny az krasny.-) Jinak stavba top. Bohužel na to nejsem zvykly tak jsem si udelal par drobnych kiksů, ale opravovat nebudu, jeste vic bych to podelal.-)
Ta barva je zvlastni, ja jel podle tohodle
Mám gunze H308 tu svetlejsi a RC a Mr.Paint tu tmavsi. Strikano je to Mr. Paint.
Jinak ani jedna kamufláž nemá ty panely rozlišeny. Jen vzadu kolem trysky, ale na to je dekal. A stejnou barvou pak nejake drobnosti, ale ne panely. Tuhle barvu budu muset ještě najít, ale fakt je na málo místech.
Kamarád miluje letadlo F-22 a to má dokonce nástřik nějakýma šedýma jakoby metalickýma odstínama. Na světle se to leskne jako kov. Zajímavý tyhle ty moderní letadla.
Jinak s těmi odlišenými panely jsem myslel to co je na fotce. Jakoby světlejší šedou. Netuším jestli to je na všech F-35 dodnes. Je možné, že to změnili.
Jinak s těmi odlišenými panely jsem myslel to co je na fotce. Jakoby světlejší šedou. Netuším jestli to je na všech F-35 dodnes. Je možné, že to změnili.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ta barva tomu dodpovídá, velmi zvlástní odstín.
Já vím jake panely jsi myslel, ale v tehle krabici to fakt kamufláže nemají.
Koukni na návod:
https://www.scalemates.com/kits/tamiya- ... i--1467178
A je otazka, zdali to treba eda do budoucna. udela jako masky, na acadu a italerku dela.-)
Já vím jake panely jsi myslel, ale v tehle krabici to fakt kamufláže nemají.
Koukni na návod:
https://www.scalemates.com/kits/tamiya- ... i--1467178
A je otazka, zdali to treba eda do budoucna. udela jako masky, na acadu a italerku dela.-)
Jo, ted už to chápu po tom co jsem si přečetl návod k té Tamiye, kde o tom píšou. Tam píšou, že ta šedivá okolo panelů byla u letadel vyrobených do roku 2017 a pak se zavedl jednodušží nástřik nazývaný Z13, kde byla ta šedá dost zredukovaná.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, já to teda nečetl, jen koukal. Z šedé zbyly jen nějaké pruhy a panely u sacáků, takže easy naštěstí.-)