Davidovy rozestavěné sedmdesátdvojky:
Nieport 24 Roden a FT-17 Flyhawk
Re: Davidovy rozestavěné sedmdesátdvojky:
Hmm bych jej moh dorazit taky.. jen si musím nechat vytisknout zaměřovač.
- David Hényk
Jo crusadra.. No pointa bude v tom, že já ho lepím ve 48 od Tamiye a ta tam má jen nevzhlednou placku a kupovat lepty které bych ve fázi ve které jej mám už nevyužil se mě mě nechce.
- David Hényk
Ty to zas valíš, Davo. 
- David Hényk
Re: Davidovy rozestavěné sedmdesátdvojky: Mirage F.1 CG
Tak zase po čase menší progres. Kamo komplet, dekály taky. Jsou to Cartografy, takže práce napohodu. Díky vlastní blbosti a netrpělivosti jsem na křídle posral jeden chodníček, ale dobří lidé ze Special Hobby mi pomohli. Tímto moc děkuji dotyčnému, pokud to tady snad náhodou čte 
Fotka je milosrdná. U směrovky a za křídlem mi zavířila barva a udělal takový ten efekt pískovaného povrchu. Kdybych nespěchal mohl jsem to přeleštit (nebo fouknout ředidlem, jak všichni radí) ale nechtělo se mi a samozřejmě se v těhle místech parádně chytá wash a pak nejde dolu. No nic, má to být taková jetá mašina a jak říká kamarád..Je to jenom Řek
)Na poslední chvíli jsem si všiml těch bílých doplňku na výškovce, v návodu to jde lehce přehlédnout, takže jsem je ještě dostříkával. Pomalu začnu dolepovat podvozek, výzbroj, nádrž a nějaké detaily co jsem šetřil na konec, abych to neolámal.
Po Miráži se mám v plánu vrátit trochu víc v čase, do doby kdy ještě byl svět v pořádku, do první světové války
A to jak ve vzduchu, tak na zemi.
V Tovačově jsem se trochu rozjel a skončil se sedmi modely. To už se mi dlouho nestalo
Příští měsíc se musím s nákupy trochu mírnit. Jediné co bych rád doplnil jsou modely od Clear Prop. Ty chci naskladnit, protože to jsou fakt krásný věci a mrzelo by mě, kdybych něco minul.
Fotka je milosrdná. U směrovky a za křídlem mi zavířila barva a udělal takový ten efekt pískovaného povrchu. Kdybych nespěchal mohl jsem to přeleštit (nebo fouknout ředidlem, jak všichni radí) ale nechtělo se mi a samozřejmě se v těhle místech parádně chytá wash a pak nejde dolu. No nic, má to být taková jetá mašina a jak říká kamarád..Je to jenom Řek
Po Miráži se mám v plánu vrátit trochu víc v čase, do doby kdy ještě byl svět v pořádku, do první světové války
V Tovačově jsem se trochu rozjel a skončil se sedmi modely. To už se mi dlouho nestalo
To je prostě nádhera, Davo. 
- David Hényk
Díky Zdeno! Co ty, lepíš něco?
Tak jsem to postavil na nohy a zavěsil prskavky. Ty jsou od Reskitu jak jsem psal už dříve. Vím, že neexistuje fotka na takhle ověšenou mašinu, aspoň já ji teda nemám, ale prostě jsem chtěl trochu ozvláštnit jinak nudný vzhled. Zbývají takové ty závěrečné finišující práce, jako nalepit antény, RBF praporky, překryt atd. Malé kroky, které zaberou skoro nejvíc času
Furt čekám kdy se tady objeví Miloš, jak slíbil v Tovačově, ale asi už lepí eFka od Eduardu a nemá čas na psaní
Tak jsem to postavil na nohy a zavěsil prskavky. Ty jsou od Reskitu jak jsem psal už dříve. Vím, že neexistuje fotka na takhle ověšenou mašinu, aspoň já ji teda nemám, ale prostě jsem chtěl trochu ozvláštnit jinak nudný vzhled. Zbývají takové ty závěrečné finišující práce, jako nalepit antény, RBF praporky, překryt atd. Malé kroky, které zaberou skoro nejvíc času
Furt čekám kdy se tady objeví Miloš, jak slíbil v Tovačově, ale asi už lepí eFka od Eduardu a nemá čas na psaní
- Lesný Ladislav
Parádní práce!
V tomto zbarvení jsou 2 mašiny, "121" a "140". 140ku má v modelu Special Hobby, 121 je v dekálech Xtradecal. A máš pravdu, co mám fotky, tak 140 vždy nejen bez podvěsů, ale i bez všech závěsných bodů. 121 má alespoň ližiny na koncích křídel, ale na fotce opět bez PLŘS. Ale s podvěsy je Mirážka vždy "hezčejší"...
V tomto zbarvení jsou 2 mašiny, "121" a "140". 140ku má v modelu Special Hobby, 121 je v dekálech Xtradecal. A máš pravdu, co mám fotky, tak 140 vždy nejen bez podvěsů, ale i bez všech závěsných bodů. 121 má alespoň ližiny na koncích křídel, ale na fotce opět bez PLŘS. Ale s podvěsy je Mirážka vždy "hezčejší"...
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
- David Hényk
Díky Láďo za upřesnění. SH má v návodu info, že to bylo bez podvěsů, ale chtěl jsem trochu atraktivní vzhled
Doufám, že to není technicky nemožný, ale myslím, že to takhle šlo navěsit.
- David Hényk
Tak hotovo. Více fotek bude časem na blogu.
No a můžu se vrhnout na Nieuport 24 od Rodenu
No a můžu se vrhnout na Nieuport 24 od Rodenu
Luxusní, Davo.