Mig 23 MLA 1/72
ClearProp
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mig 23 MLA 1/72
Ti co radi vrtkaji můžou doliky obrousit, kridlem provrtat a instalovat nýt a vrtkat do aleluja.-))
Jsem zvědav na model až bude hotový. Tohle éro se moc často nevidí. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejak slovne
Pretmeleno, vybrouseno.
Ted proste takova ta faze jee, super.
zitra zkusim prefoknout opatrne mista surfem
A nastane faze doprdele ja jsem levej.
No ni, uvidime. Jedno misto vim ze budu muset stopro poladit, ale nejdrive si rozmyslim jak na to.
Pretmeleno, vybrouseno.
Ted proste takova ta faze jee, super.
zitra zkusim prefoknout opatrne mista surfem
A nastane faze doprdele ja jsem levej.
No ni, uvidime. Jedno misto vim ze budu muset stopro poladit, ale nejdrive si rozmyslim jak na to.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čechoslovak, ten s tím tygrováním na VOP
jinak jsem dneska vytahl surf, lehce foukl spoje a zase takova hruza to neni.
Takze pokracuju dale, na rozdil od navodu kde se ted maji lepit kridla jsem dolepil sacaky.
budou se lip tmelity kdyz tam kridla nebudou. Ale uz se tesim az je tam doinstaluju teda musim rict.-)
jinak jsem dneska vytahl surf, lehce foukl spoje a zase takova hruza to neni.
Takze pokracuju dale, na rozdil od navodu kde se ted maji lepit kridla jsem dolepil sacaky.
budou se lip tmelity kdyz tam kridla nebudou. Ale uz se tesim az je tam doinstaluju teda musim rict.-)
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem furt na zahradě tak jen fotka popis později.

-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá, on to je fajn model:-)
- David Koktavý
vypadá to super Patriku
Já si momentálně míchám barvy, kvůli těm vstupům, pak budu pokračovat...
Já si momentálně míchám barvy, kvůli těm vstupům, pak budu pokračovat...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ty vstupy budu stříkat až s kamo, dá se to tam hezky vymaskovat, mám to tak uz proste nejak nauceno.
Jinak dneska jdu delat jen výzbroj, takže na pohodičku.-)
Slíbil jsem pár slov k minulé fotce. Je tam spoustu dílú kolem křídla, všechny hezky pasují a dohromady dělají nádherně správný tvar.
Na co je třeba si ale dát pozor je poloha (šíp) křídla. Já myslel že mi pěkně sedl do toho čudlíků (a asi i jo) ale po přiložení spodní části náběžky na trupu se mi tam křídlo prostě nevešlo.
Tak jsem laboroval co s tím, nakonec pomohlo křídla trochu zavřít - naštěstí jsem je ještě neměl uplne zatvrdlé. Jenže přitom se mi trochu plastu dostalo do míst kde bylo vidět. Jako žádná trága, ale práce navíc no.
Příště použiju trochu jiný postup, zkusím ty náběžky nějak aspoň nabodovat, pak zasunout křídlo. Uvidíme, snad to bude takto schůdné.
Jinak dneska jdu do výzbroje, jsem utahaný ze zahrady a tak si dám trochu oddech.
Aspoň mne David dožene.-))
Jinak dneska jdu delat jen výzbroj, takže na pohodičku.-)
Slíbil jsem pár slov k minulé fotce. Je tam spoustu dílú kolem křídla, všechny hezky pasují a dohromady dělají nádherně správný tvar.
Na co je třeba si ale dát pozor je poloha (šíp) křídla. Já myslel že mi pěkně sedl do toho čudlíků (a asi i jo) ale po přiložení spodní části náběžky na trupu se mi tam křídlo prostě nevešlo.
Tak jsem laboroval co s tím, nakonec pomohlo křídla trochu zavřít - naštěstí jsem je ještě neměl uplne zatvrdlé. Jenže přitom se mi trochu plastu dostalo do míst kde bylo vidět. Jako žádná trága, ale práce navíc no.
Příště použiju trochu jiný postup, zkusím ty náběžky nějak aspoň nabodovat, pak zasunout křídlo. Uvidíme, snad to bude takto schůdné.
Jinak dneska jdu do výzbroje, jsem utahaný ze zahrady a tak si dám trochu oddech.
Aspoň mne David dožene.-))
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z důvodů proc nepostujuji jsou barvy. Ty co jsem mel objednané mi neprijdou moc ok, cekám na nové pak uvidím.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem testoval MRP, zitra vyfotim.