Jo to já taky pořídil jsem si na to nový železo , vymenil jsem infinity(cca6 let) a evolution (něco přes 10 let) za PS-290 s 0,5 na laky a surf/primer a k tomu PS-289 s 0,3 v tejdnu to má dojít a přetryskoval jsem evo na 0,4 na metaliky
Zalepený destičkou vypadávací otvory, odbroušený naznačení kulometů, zabroušení pertinaksovýho držáku anténího sloupku.
Lepeno červeným od ammo pořídím i to modrý přijde mi lepší jak gunze SP/SPB anebo extra thin od tamky víc naleptá a hned slepí
ne jen brva podle toho co jsem zjistil ještě je 2025 čirý a tam píšou vytvrdnutí do 10 min , jinak já jedu komplet přípravky od ammo a i na tom sunderlandu poprvé použit one shot primer a za mne dobrý na vodní bazi a pěkně drží jen to chce větší trysku
Ja už používam One Shot Primer (sivý) nejaký ten rok a som s ním spokojný. Nariedený a s trochou retarderu od Tamiye ho v pohode striekam s 0,3 tryskou. Musím síce z času na čas otrieť špičku ihly, ale z čias, keď som striekal modely len farbami Revell Aqua Color som si na to zvykol, takže za mňa fakt pohoda.