Spitfire F.24, 1/72 Airfix ***HOTOVO***
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spitfire F.24, 1/72 Airfix
no nekecej - konečně si zastříkáš jo

- Olda Homola
no vypadá to tak..ale nerad bych to po 8-mi měsících zakřiknul 
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Jen jestli jsi to za tu dobu nezapomněl

- Olda Homola
takže Airfix, jako vždy, nezklamal
to, že jakýsi neurčitou placatě trojúhelníkovou věc vydává za zaměřovač, to bych ještě přežil
ale čelní štítek je ve své největší šíři příliš úzký,takže jednou stranou neustále padal do kokpitu,
a hlavně nedolitý posuvný překryt (spodní linie má nádhernou vlnovku) , to je tedy dílo.
Kde asi soudruzi z Indie udělali chybu?
Vypomohl jsem si díly z Eduardí devítky, ale za cenu, že jeden OT je už pouze zdroj náhradích dílů
to, že jakýsi neurčitou placatě trojúhelníkovou věc vydává za zaměřovač, to bych ještě přežil
ale čelní štítek je ve své největší šíři příliš úzký,takže jednou stranou neustále padal do kokpitu,
a hlavně nedolitý posuvný překryt (spodní linie má nádhernou vlnovku) , to je tedy dílo.
Kde asi soudruzi z Indie udělali chybu?
Vypomohl jsem si díly z Eduardí devítky, ale za cenu, že jeden OT je už pouze zdroj náhradích dílů
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

- David Koktavý
To naštve
Někdo tu nedávno říkal že kvalita výrobků z Asie je taková jaká jim je zaplacena. Asi jsi holt málo zaplatil
P.S. Nejsou v tom Spitu nějaké čiré díly navíc? Tedˇ si to bohužel z hlavy nevybavuji.
Někdo tu nedávno říkal že kvalita výrobků z Asie je taková jaká jim je zaplacena. Asi jsi holt málo zaplatil
P.S. Nejsou v tom Spitu nějaké čiré díly navíc? Tedˇ si to bohužel z hlavy nevybavuji.
Asi lisařova pondělní směna. 
- Olda Homola
Davídku, Davídku,David Koktavý píše: ↑18 srp 2021, 21:52 To naštve![]()
Někdo tu nedávno říkal že kvalita výrobků z Asie je taková jaká jim je zaplacena. Asi jsi holt málo zaplatil![]()
měl bys zapracovat na pochopení psaného textu
Ten výrok o kvalitě se týkal Číny a i tvůj příměr moc nesedí, protože výslednou kvalitu výrobku určuje zadavatel, nikoli spotřebitel.
Ti budu muset dnes učinit přednášku
Ad čiré díly - ve stavebnici jsou dva odsuvné překryty, ten druhý mám pro změnu poškrábaný a stejně by nelícoval na čelní štítek od Edů...
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Radši jsem se mrknul do dvou Airfixích dvaadvacítek co tu mám v hrabáku, a naštěstí žádné renoncy jsem na nich nenašel. Ale je pravda, že při porovnání průzkumných spitů devatenáctek jsou horší výlisky z té země jižně od PRC. Konkrétně u jedné nebyl dostříknutý čumák, reklamace proběhla bez problémů.
- David Koktavý
Ono obecně ta kvalita stavebnic je značně proměnlivá. Já nerad Airfixy objednávám bez předchozího prohlédnutí obsahu, protože ta pravděpodobnost nějaké vady tam prostě je. Taky znám pár případů.
Hm, zaujímavé - postavil som už nejaké Airfixi a nejaké ešte mám v kitníku, ale chybný diel som ešte nemal. U Blenheima Mk.I mi chýbal diel streleckej vežičky (jeden z alternatívnych dielov - vysunutá alebo zasunutá vežička, už neviem), bol ulomený z rámčeka, ale chybný diel ešte nikdy.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel se mi to taky stalo. Nějaký nedolitek. Než abych jim psal tak jsem koupil druhy kus a bylo to:-)
- Olda Homola
Airfix podpora je úplně na pikaču, to už jsem zkoušel.
Tohle je mnohem jednodušší řešení.
Tohle je mnohem jednodušší řešení.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Tak to je smůla s kabinkou. Já tehdy zničil čelní štítek u Spita IX ve 1/48 od Eduardu. Tak jsem popravdě napsal a paní mi to poslala zdarma, že jsem tam ještě nic nereklamoval i když to nebyla vlastně ani reklamace. Třeba by ti to poslali taky nebo aspoň za cenu poštovného.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- Olda Homola
Fildo,
o téhle možností vím, ale zatím to neřeším. Různých modelů Spitů i OT mám něurekom. Až -jestli- jednou na tento konkrétní OT dojde,
pak to budu řešit.
díky za podporu
o téhle možností vím, ale zatím to neřeším. Různých modelů Spitů i OT mám něurekom. Až -jestli- jednou na tento konkrétní OT dojde,
pak to budu řešit.
díky za podporu
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

-
Michal Vyparina
Oldo,
mám spita Vlll od Eduardu, pokud v tom rámečku s čirými díly je ten, co potřebuješ je a na Vlll nevyužijí, tak ti ho klidně pošlu.
Michal
mám spita Vlll od Eduardu, pokud v tom rámečku s čirými díly je ten, co potřebuješ je a na Vlll nevyužijí, tak ti ho klidně pošlu.
Michal
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl