Protože jsem zjistil, že mám hodně společného s jedním vysokohorským zvířetem ( rozuměj lama ) a stavbu S-89 jsme byl nucen dočasně odložit pro vlastní neschopnost , rozvrtám si něco dalšího.
Můj pohled v kitníku padnul na Gloster Meteor F.8 od Airfix v měřítku 1:48. Stavebnici bych rád doplnil o ZOOM sadu a masky od Eduardu a dekály Xtradecal.
Zajímavé. Já se chystám - výhledově - na F-3 od nás
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Trochu posun, tento týden jsem neměl na modelaření vůbec čas, ale snad se mi podaří dohnat skluz.
Takže jsem trochu makal na kokpitu a sedadle ( to bylo opravdu výživné , já totiž plechy moc nerad, ale bez nich to asi nejde ) . Vše v polomatu a před washem.
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Dneska jsem se nějak utrhnul a posunul se zase kousek dopředu. Dal jsem dohromady kokpit , začal jsem s křídlem ( šachty a motory ). Musím uznat, že stavba je jedna radost, všechno do sebe pěkně zapadá.
Jinak zbraně i motory budou zavřené, takže se budu věnovat jenom tomu, co bude vidět po zavření krytů.......
V průběhu víkendu jsme měli patlák, takže jsem něco málo spáchal na Meteoru. Stav po aplikaci hlavních dekálů, pokračovat bude popiskování a nějaký ten wash + drobotina.