Oprašil jsem zase jednu starou záležitost.. bo nevím proč, ale do Hellcatu se mě moc nějak nechce.. asi to bude tou silnou konkurenci.
Začatek stavby https://www.modelforum.cz/viewtopic.php ... 3#p2494273'
Cílem je to nějak dorazit.
Dnes jsem udělal osu kol a dolepil vzpěry z drátku bo plastovým dílem nemá cenu se zabývat.
No buď neumím lepit, nebo jsem nepochopil záměr autora stavebnice, ale geometrie podvozku je vyloženě hlavolam. Nakonec jsem to nějak usadil, s tím, že to asi bude trochu pajdat.
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
No klapky byly taky oříšek, původně jsem zvažoval použití plastových dílů, ale nechtělo se mi je ztenčovat, tak jsem vzal leptané. Aby držely pevněji, byly provedeny zářezy jak do křídla, tak klapek, bo lepty neseděly moc ani profilem.
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“