I-153 Čajka 1:48 ICM
-
Martin Dohnalík
I-153 Čajka 1:48 ICM
Dobrý den všem.
Dovolil jsem si infiltrovat toto forum a založit si stavební chlívek . Jsem však pouze prostý patlal, co má modelařinu jako relax a není to pro mě na prahu padesátky otázka smyslu života. Mám rád letadla ( a občas techniku ) čistá, nerozřezaná, nepoškozená a nerezavějící, o počtu nýtů a krytek se s nikým nehádám a tvary a barvu fleků na německých letadlech po 80 letech taky extra neřeším. Zkrátka mám rád něco jako muzejní kousky. Historii příliš nezkoumám a věřím výrobcům. Důležitá je pro mě zábava.
Co se týká Čajky, tak jsem si přikoupil plechy od Eduardu a obtisky od ŘOP na finskou mašinu, mám vybranou tu s kodem IT-20. Největší pakárna pro mě budou asi výplety a odstranění konzol pro uchycení raket, tak uvidíme, jestli se to na tom nezadrhne.
Mějte se pohodově a zábavě zdar.
Dovolil jsem si infiltrovat toto forum a založit si stavební chlívek . Jsem však pouze prostý patlal, co má modelařinu jako relax a není to pro mě na prahu padesátky otázka smyslu života. Mám rád letadla ( a občas techniku ) čistá, nerozřezaná, nepoškozená a nerezavějící, o počtu nýtů a krytek se s nikým nehádám a tvary a barvu fleků na německých letadlech po 80 letech taky extra neřeším. Zkrátka mám rád něco jako muzejní kousky. Historii příliš nezkoumám a věřím výrobcům. Důležitá je pro mě zábava.
Co se týká Čajky, tak jsem si přikoupil plechy od Eduardu a obtisky od ŘOP na finskou mašinu, mám vybranou tu s kodem IT-20. Největší pakárna pro mě budou asi výplety a odstranění konzol pro uchycení raket, tak uvidíme, jestli se to na tom nezadrhne.
Mějte se pohodově a zábavě zdar.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: I-153 Čajka 1:48 ICM
Tak to jsi tady dobře
A buď vítán
A buď vítán
Bych tam ty konzoly nechal.. zvlášť pokud jak píšeš není to pro tebe otázka života a smrtí.
-
Martin Dohnalík
Moc děkuju za přivítání. A stavba má svůj průběh, už jsem začal s broušením toho křídla, takže uvidíme. 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No koukam na ty konzoly, to bude mazec... drzím palce
- Olda Homola
a hele ho, Blanenšťáka!
že se nám ale ty potvory množí co?
Tož stav barde, střádej a až budeš mít plnou vitrinu, přijď a zúčtujeme spolu
že se nám ale ty potvory množí co?
Tož stav barde, střádej a až budeš mít plnou vitrinu, přijď a zúčtujeme spolu
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
-
Martin Dohnalík
Rychlý report ze stavby. Jsem zvědavý, jak to dopadne s tím křídlem. Zatím je kokpit jenom na sucho přiložený, budu ještě dělat plechařinu. Plast ICM je jak máslo, je potřeba opatrně s lepidlem, ale to se o plastu ICM všeobecně ví. No kdyby to úplně nedopadlo, udělám Grétě radost a spořádáně to odložím do žlutého kontejneru . 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dopadne to dobře.-)
To je tmelu.. tolik ho nedávám ani já a to je co říct. 
-
Martin Dohnalík
No jak říkám, uvidím jak to dopadne.
Já se znám.......
-
Michal Vyparina
Pokud vím, zednickou lžící nabírá tmel Lonestar a já.
Pane vítejte tady. Na ploché výplety jsem zvědavý.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
-
Martin Dohnalík
Díky za přivítání . A jestli to nebude vadit, můžeme klidně i tykat.MichalVyparina píše: ↑10 led 2021, 12:33 Pokud vím, zednickou lžící nabírá tmel Lonestar a já.![]()
Martin
-
Michal Vyparina
A to víš, že ty ploché jsou dvojité??
Kdyby cokoliv bylo potřeba, mám krásnou knížku na I-153, tak rád pomohu.
Tykat budu rád.
Kdyby cokoliv bylo potřeba, mám krásnou knížku na I-153, tak rád pomohu.
Tykat budu rád.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
-
Martin Dohnalík
Michale , díky za nabídku pomoci, ale já budu rád, když tam VŮBEC NĚCO natáhnu , aby to jako výplety vypadalo.......
Jinak můj pokus o amputaci konzol na křídlech nedopadl k mému vlastnímu překvapení až tak špatně, ještě to trochu poladím , ale v místech, kde se nejvíc brousilo budou obtisky, tak uvidím. Nevypadá to zase tak zle. Takže prozatím pokračuju ve stavbě a žlutý kontejner míjím s ledovým klidem.
Jinak můj pokus o amputaci konzol na křídlech nedopadl k mému vlastnímu překvapení až tak špatně, ještě to trochu poladím , ale v místech, kde se nejvíc brousilo budou obtisky, tak uvidím. Nevypadá to zase tak zle. Takže prozatím pokračuju ve stavbě a žlutý kontejner míjím s ledovým klidem.