Tiger I 1/72 Trumpeter
- Patrik Kamencay
Tiger I 1/72 Trumpeter
Tak sem davam fotky mojho prveho tanku, druhy som zatial nestihol
, myslim ze je to skor priklad akoby sa to robit nemalo
Patrik "Kami" Kamencay, 15r.
Viete ako sa spozná veľmi nešikovný modelár? Ani sekunďák mu nezaschne.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tiger I 1/72 Trumpeter
Takhle přesně by vypadal, kdyby přejel brodem, hned potom vápenkou a hurá na prašnou cestu.-)
Úplně živě jsem si to představil.
Nevím jak moc dobře to je nebo není, ale mně se to líbí. A na to že ti je třináct.. jestli takhle pojedeš dále tak ve tvých čtyřiceti se španělé budou jezdit za tebou.-)
A máš odvahu, to se cení.
Úplně živě jsem si to představil.
Nevím jak moc dobře to je nebo není, ale mně se to líbí. A na to že ti je třináct.. jestli takhle pojedeš dále tak ve tvých čtyřiceti se španělé budou jezdit za tebou.-)
A máš odvahu, to se cení.
- Patrik Kamencay
Vdaka, za pekne slova
, experimentujem rad a na tu podlozku este dorobim blato nech to má trochu logiku
- davidek007
to jo,,,na to že ti je třináct, tak to je celkem gut..o:) ale proč pospíchat s něčím, co mně baví, nikam mi přece nikdo nehoní..o:)) takže si v klidu vše rozmyslet, vyzkoušet a hurááá na to..o:) ale fakt,,až na to zablácení to vypada celkem dobře na tvlj věk..o:)
V plánu letadla: KF-16C 1/72 Aca, F/A-18C 1/72 Aca, UH-1CHuey 1/35 Aca
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
Na stole: http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=18, http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=8&t=5
Nastříkaný to máš fakt pěkně, barvy taky seděj
, ale jen bych pro příště trochu ubral bahno, v podvozku, do podběhů a na spodek blatníků klidně, jen na vrchu blatníků jsem se podíval na fotky podrobněji do knihy věnované Tigeru a výrazný nános bahna jsem na 2 fotografiích našel jen na zadní části, jak odletovalo z pásu. Jinak hezká práce.
- Patrik Kamencay
Vdaka, za rady, nabuduce to snáď bude lepsie 
- Peter Badár
Tank pekný. Sám by som ho krajší nezrobil, viď moje modely. Ešte krajšie pre mňa je tá podložka. A tiež sa mi páči ten Fw 190 D na papieri čo máš na fotke.
Ale fakt na to že máš 13 krása, len nabudúce k dokonalosti už iba odobrať to blato. 
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.