Zatím to mám v kupě. Staví se to pěkně. Tmelil jsem pouze na pár místech drobnosti. Nejvíce asi na trupu v napojení těch dvou půlek trupů. Obnovil jsem rytí. Skřivan posílal fotku na FB jak to stavěl kdysi jako svůj první stříkaný model, tak mě trochu nabudil.
P-38J Lightning "Pacifik" (1/72 Academy)- ***HOTOVO***
P-38J Lightning "Pacifik" (1/72 Academy)- ***HOTOVO***
Po dvou Němcích to chce něco americkýho.
Zatím to mám v kupě. Staví se to pěkně. Tmelil jsem pouze na pár místech drobnosti. Nejvíce asi na trupu v napojení těch dvou půlek trupů. Obnovil jsem rytí. Skřivan posílal fotku na FB jak to stavěl kdysi jako svůj první stříkaný model, tak mě trochu nabudil.
Naposledy upravil(a) Speedy dne 12 kvě 2024, 14:44, celkem upraveno 1 x.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- Olda Homola
Re: P-38J Lightning "Pacifik" (1/72 Academy)
Pacifik nebo ETO?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
Pacifik. V krabičce jiný není. 
Filipe, je fajn, žes to dal i sem a ne jen na Discord.
Co je discord?
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Filda jede. 
Hlavně nešetři olovem.
To Arest - Já s tím občas bojuju kam všude to dávat, abych pak nebyl na deseti místech a nelezl tím lidem na nervy. Ale tady jsem dával vždycky, tak to tady bude 100%.
To Jarek S. - S tím olovem, snad jsem ho tam dal dost. To jsi mě trochu vystrašil.
To RED HONZA - Discord je původně program něco jako Skype. Akorát že na Discordu si může komunita udělat svůj kanál, kde tě někdo do něj pozve a kde mají různé místnosti, kam si můžou psát, posílat si fotky, mluvit spolu s webkou nebo bez webky, koukat spolu na fotbalový přenos atd. Není to špatná věc akorát je pak problém, že je toho moc a žere ti to čas jako všechno v dnešní době.
To Jarek S. - S tím olovem, snad jsem ho tam dal dost. To jsi mě trochu vystrašil.
To RED HONZA - Discord je původně program něco jako Skype. Akorát že na Discordu si může komunita udělat svůj kanál, kde tě někdo do něj pozve a kde mají různé místnosti, kam si můžou psát, posílat si fotky, mluvit spolu s webkou nebo bez webky, koukat spolu na fotbalový přenos atd. Není to špatná věc akorát je pak problém, že je toho moc a žere ti to čas jako všechno v dnešní době.
Zamaskoval jsem kabinku a nastříkal interiérovkou. Interiérovka je už i v kokpitu a je vybarvený. Doplnil jsem jednoduchý pásy z Tamiya pásky. Tentokrát nalepím kabinku před kamufláží a budu se modlit. 
No musím dodělat co mám, jsi mě navnadil.. No u toho svýho sem si taky myslel že je ho tam dost a ve finale sem skončil že sem ho musel narvat do přidavných nádrží aby alespoň stal na pří´daku.. takže ho mám něco jako arma u cober.. stačí klepnout a je na prdeli.
Jako taky zjišťuju, že pomalu tyhle modely s příďákem jsou spíše za trest. Dnes jsem koukal na tohle video(odkaz dole), kde někdo slepil nového Liberátora od Airfixu, kde narva cca 50-60g a prý mu to stejně kleklo na zadek. Víc už by se tam prý nevešlo. Proto tam dávají ten vysunutý žebřík asi.
https://youtu.be/5XoZLxvxuBQ?si=WELqagdcy_jmAZFB
https://youtu.be/5XoZLxvxuBQ?si=WELqagdcy_jmAZFB
-
Michal Vyparina
Udělej mu špalky kolem pneumatik. Jednak tím posuneš těžiště a druhák je to elegantní řešení.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Na to sem línej.
Teda musím pochválit kabinku. Sedla skvěle. 
Kamufláž je cca hotová. Ty světlé pruhy znázorňují místa, které byly přelepené páskou při přepravě na lodích aby se tam nedostala mořská vlhkost. Ty pruhy po sundání pásky zůstali vidět. Je to i na fotkách. Já byl akorát línej to maskovat. Ještě to musím udělat na spodní části.