1/72, Bell P-39 Airacobra, Armahobby
1/72, Bell P-39 Airacobra, Armahobby
No do vitrinky dobrý, je pravdou že pár věci jsem mohl udělat lépe.
Btw model sem musel dovyvažovat, ale je pravdou že jsem odstranil kus plastu z držáku vrtule, i když..
Btw model sem musel dovyvažovat, ale je pravdou že jsem odstranil kus plastu z držáku vrtule, i když..
- David Hényk
- Lesný Ladislav
Re: 1/72, Bell P-39 Airacobra, Armahobby
Hodně pěkný!
Letos skupinovka na P-39, to by příští rok mohla být skupinovka na typ o číslo vyšší - P-40 a dáš si P-40N "Geronimo" v Coral Sand zbarvení. Spolu s touto P-39 to bude pěkná dvojka.
Nebo nečekat a pustit se do Speciál hobby hned ...
Letos skupinovka na P-39, to by příští rok mohla být skupinovka na typ o číslo vyšší - P-40 a dáš si P-40N "Geronimo" v Coral Sand zbarvení. Spolu s touto P-39 to bude pěkná dvojka.
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
Děkuji.. pokud P-40 tak mám v planu tu s bílymí proužky. Ale to je zatím daleko..
Moc pěkná. 
Fakt jako pecka 
Pekne zvládnutý povrch. To čo treba, je pekne zvýraznené, ale predsa neprehnané. Také fakt akurát. Zaslúži si aj troch tlieskačov

Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Povedený kousek - jen co je pravda.

- David Koktavý
Gratulace k pěknému výsledku
. Dobře zvládnutá kamufláž
Jediné co je vidět, že dvířka nesedly ideálně, ale naštěstí to nepůsobí nijak moc rušivě. A ještě drobnost, chybí barva na pozičkách.
A ještě jedna všeobecná poznámka ke kamufláži. Nějak si nejsem jistý, jestli to mělo být pískovou/světle modrou. U P-40 Geronimo se říká, že byly komplet pískové i ze spodu. Na fotkách je vidět velice slabý kontrast barev, tak mne napadlo, jestli to není jen tím jak byla přestříkaná původní OD/NG...
Jediné co je vidět, že dvířka nesedly ideálně, ale naštěstí to nepůsobí nijak moc rušivě. A ještě drobnost, chybí barva na pozičkách.
A ještě jedna všeobecná poznámka ke kamufláži. Nějak si nejsem jistý, jestli to mělo být pískovou/světle modrou. U P-40 Geronimo se říká, že byly komplet pískové i ze spodu. Na fotkách je vidět velice slabý kontrast barev, tak mne napadlo, jestli to není jen tím jak byla přestříkaná původní OD/NG...
Dvířka mi neseděj ani na jediné, takže zde jsem zvolil variantu nedovřených dveří
Jinak pozičky jsem domaloval po focení a odmaskoval i přístavací reflektor.
No mě stačila debata ohledně panelu kde je ten nápis, bo proti okolním je výraznějí světlejší.
Jinak pozičky jsem domaloval po focení a odmaskoval i přístavací reflektor.
No mě stačila debata ohledně panelu kde je ten nápis, bo proti okolním je výraznějí světlejší.
Hezká Cobřička. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."