Spitfire Mk.14 od Frogu s létající pumou je legendární. Ty výlisky mám dojem, že nejspíše vypadaly úplně stejně už když vyšly. Sice mezitím to vydalo v přebalu snad 5 firem, ale naposledy česká firma Old Kits(Sabrekits).
Přišla na mě krize - Retro stavba 1/72
Přišla na mě krize - Retro stavba 1/72
Tak jak vidíte, tak na mě přišla krize. Nechce se mi nic dělat. Ale říkal jsem si, že vrámci Apríla jsem chtěl rozjet takové retro stavby. Měl jsem to v plánu už předtím, ale dosšlo na to až teď. Mám doma spoustu modelů co jsem od někoho dostal jako dárek. Jenomže znáte rodinu a kamarády. Oni moc nerozlišují co to je za modely. Jako udělalo mi radost, že na mě myslí, ale co s takovým modelem? Dát to někomu aby ho to odradilo? To to radši slepím sám.
Sice mám hafo věcí založených chlívků tady, ale prostě na to ted nemám náladu.
Spitfire Mk.14 od Frogu s létající pumou je legendární. Ty výlisky mám dojem, že nejspíše vypadaly úplně stejně už když vyšly. Sice mezitím to vydalo v přebalu snad 5 firem, ale naposledy česká firma Old Kits(Sabrekits).
Naposledy upravil(a) Speedy dne 07 dub 2023, 17:09, celkem upraveno 1 x.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přišla na mě krize - Retro stavba 1/72
Toho jsem měl taky slepeného
Návrat ke štětečkové galaxii
Dokonce je ještě mám bokem na polici a občas z nich setřu prach. Dávno tomu co byly postaveny a zmatlány.
A ta radost, když jsem je tenkrát získal.
A ta radost, když jsem je tenkrát získal.
Hezky slepený. Koukám, že jsi se pokusil i o verzi Mk.XIVe nebo Mk.18 s tou boulí.
Jo no, děda to měl taky slepený na poličce, tak jsem na to taky čuměl.
Jo no, děda to měl taky slepený na poličce, tak jsem na to taky čuměl.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."