Jinak na stavebnici se celkem podepsal zub času, když se třeba podíváte na "detailnost" interieru.
TBM-1C Avenger 1/72 Hobby2000 - ZRUŠENO
TBM-1C Avenger 1/72 Hobby2000 - ZRUŠENO
Další kousek je tahle Hasegawa zabalená polákama. Jsou tam dvě zajímavý markingy. Jeden je rekordman od VT-2 z Bitvy o Filipíny a druhý je z VC-58v Atlantiku, jakožto první letadlo USN, které provedlo jako první celkem úspěšný útok na U-boat s raketama. Obě kamufláže bych chtěl časem udělat, ale nejprve udělám tu z Pacifiku, aby měla Judy kamaráda a nebylo jí smutno. 
Jinak na stavebnici se celkem podepsal zub času, když se třeba podíváte na "detailnost" interieru.
Naposledy upravil(a) Speedy dne 02 lis 2022, 19:07, celkem upraveno 1 x.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Re: TBM-1C Avenger 1/72 Hobby2000
Asi ti budem muset najít nějakou babu. 
Tak to hodně štěstí.
To dřív začnou padat z nebe grilovaný kuřata, na stromech budou růst jitrnice a z kohoutku poteče pivo.(né že bych se zlobil) 
- Olda Homola
Jaryna neposlouchej,
když chceš mlíko, taky si hned nekupuješ krávu
když chceš mlíko, taky si hned nekupuješ krávu
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
-
Michal Vyparina
Filipe,
pokud nebudeš otvírat kabinou, tak tam přes to rámování není vidět. Narval jsem do svého plechy a zbytečně.
pokud nebudeš otvírat kabinou, tak tam přes to rámování není vidět. Narval jsem do svého plechy a zbytečně.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Jasný, jenom mě to překvapilo, že to je detailní jak Academka.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tady někdo nabírá formu na jaro
Jinak dobrý výběr
Jinak dobrý výběr
Tak týden v hajzlu a tak můžeme konečně dělat i něco co nás baví
(i když je to zadarmo)
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný. A kde jsou fotky hotovýho modelu

Omlouva všem co čekají na nějaký pokrok.
Bohužel mám nějakou tvůrčí krizi a vůbec se mi nic nechce dělat. A to jako že vůbec nic. Ale přecházím teď z Gunze na Vallejo Air a to hlavně kvůli zimnímu lepení, kdy se to poslední rok nedalo i po druhém Covidu v červenci rozdýchat, kdy jsem měl chycené plíce. Takže barvy jsou objednaný a snad mě to nakopne. Modelů a všeho dalšího mám dost a dost.
Bohužel mám nějakou tvůrčí krizi a vůbec se mi nic nechce dělat. A to jako že vůbec nic. Ale přecházím teď z Gunze na Vallejo Air a to hlavně kvůli zimnímu lepení, kdy se to poslední rok nedalo i po druhém Covidu v červenci rozdýchat, kdy jsem měl chycené plíce. Takže barvy jsou objednaný a snad mě to nakopne. Modelů a všeho dalšího mám dost a dost.
Filipe, tvůrčí krize jistě odezní a pak by mě zajímaly tvé zkušenosti s novými barvami. Btw, nad Air verzí 3. generace AK akrylů jsi neuvažoval?
3. generaci AK mám Primer černý a šedý. Zatím jsem to zkoušel jenom na štětec abych věděl jak se to chová a dobrý. Na stříkání si budu muset zvyknout(hlavně kompresor), protože se stříkají jinak než Gunze.
Barvy už dorazili. Asi 4 sady jsem měl už z dřívějška, ale ředidlo jsem si objednal až teď.
Barvy už dorazili. Asi 4 sady jsem měl už z dřívějška, ale ředidlo jsem si objednal až teď.
To je barev jak psů
Já koukal jen na nějaký videa k těm AK a přišlo mi, že na plochu by to mohlo být OK.
Každopádně držím palce k překonání krize i k adaptaci na nový barvy.
Já koukal jen na nějaký videa k těm AK a přišlo mi, že na plochu by to mohlo být OK.
Každopádně držím palce k překonání krize i k adaptaci na nový barvy.