Soutěžní Supermarine Spitfire Mk.IXc ,,Aces'' volume 02
Re: Soutěžní Supermarine Spitfire Mk.IXc ,,Aces'' volume 02
Neznám z hlavy serial Smikovy IX, předpokládám té invazní, podíval bych se do Triády, a vzal to podle okolo ležících seriových čísel.
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!
-
prusajakub
tak jsem trochu popojel, chybí dolepit dole sání, a dodělat rytí na spoustě míst (o nýtovaní nemluvě), surf mi vytáhl místa která nejsou úplně vybroušená takže přibrousit... no a pak asi ještě jedna vrstva surfu vyleštit papirem 2000, napasovat překryt vymaskovat a hura na kamuflážní barvu, asi budu nejdřív jednu zakladní kamuflážní barvu, pak tu druhou pak si udělám na invazní pruhy bílý základ, který pak vymaskuju a stříknu černé pruhy, no a nakonec jsem si všiml že na náběžné hraně křídla bylo nějaké žluté označení tak stříknout i to, až nastuduji jestli na tomto stroji byli znázorněny i chodníčky tak kdyžtak stříknu i je a nakonec stříknu zbraňové šachty... akorát se bojím že to bude ve výsledku strašně být do očí, takže bych to sjednotil filtrem co vy na to?
Je to na tobě - ty se na to budeš muset ve vitríně koukat. Lidsky řečeno: udělej si to podle sebe.prusajakub píše: ...takže bych to sjednotil filtrem co vy na to?
Prehading, postshading, washe a filtry jsou pro patlaly. Opravdoví modeláři dělají kačeny, protože umí namalovat model bez kocourů. To jen ti, kteří neumějí se štětcem, a pistole jim tuplem nepomohla, a chtějí to vokecat, tomu říkají pre/postshading, filtr...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pod to se nelze nepodepsat.-))DannyK píše:Je to na tobě - ty se na to budeš muset ve vitríně koukat. Lidsky řečeno: udělej si to podle sebe.prusajakub píše: ...takže bych to sjednotil filtrem co vy na to?
Prehading, postshading, washe a filtry jsou pro patlaly. Opravdoví modeláři dělají kačeny, protože umí namalovat model bez kocourů. To jen ti, kteří neumějí se štětcem, a pistole jim tuplem nepomohla, a chtějí to vokecat, tomu říkají pre/postshading, filtr...
-
prusajakub
tak malej pokrok, nejak neni cas... dolepene skla kabiny, vymaskovane, porad opravuju rytí tam kde se mi nezdá, a začal jsem s podvozkem, akorát mohl by jste mi někdo poradit jaký chladič použít? Viz. poslední fotka....
jinak prekryty, jsem se snazil udelat acetatove, akorat jsem se s tim sr*l asi 3 hodiny a budto byl sirokej uzkej nebo jinak tvarove blbe nebo se nepodaril vystrihnout tak jsem nakonec pouzil sklicka ze stavebnice...
-----
nemuzu najit kousek ktery drzi fotak ve stativu,
jinak prekryty, jsem se snazil udelat acetatove, akorat jsem se s tim sr*l asi 3 hodiny a budto byl sirokej uzkej nebo jinak tvarove blbe nebo se nepodaril vystrihnout tak jsem nakonec pouzil sklicka ze stavebnice...
-----
nemuzu najit kousek ktery drzi fotak ve stativu,
Ani jedno není chladič. Je to nasávání vzduchu, a ten větší je s integrovaným filtrem. Musíš si vybrat podle daného kusu.
taky slušně jedeš
hezké
-
prusajakub
Danny K - jasny ze je to nasavani, akorat jsem zas premyslel rychleji nez psal..., jinak jsem nekde nasel par fotek a pouzil ten delsi...s integrovaným filtrem, ale nevim jestli mam tak dreveny ruce, ale moc mi tam nepasoval musel jsem brousit a hlavě ho dotvarovat tak aby krásně sedl a to bylo docela náročný,
jinak včera jsem zase dodělával detaily, pořád nejsem spokojený vždycky mi někde vyleze rýha nebo stopy po lepení dílu (propadlinka) takže surfuju surfuju, večer pokud vše pujde idealně tak bude preshading....
jinak včera jsem zase dodělával detaily, pořád nejsem spokojený vždycky mi někde vyleze rýha nebo stopy po lepení dílu (propadlinka) takže surfuju surfuju, večer pokud vše pujde idealně tak bude preshading....
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty lepty mají asi fakt něco do sebe!
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak to pokračuje?.-))
-
prusajakub
vlece se to, hlavne kvuli tomu ze mam malo casu pres praci...
ale malej pokrok by byl...
vystinovany spodni plochy... Zamaskovany horni plochy... + barva odmaskovano odloupnute barve jsem se neubranil ... a zase maskujem
a zase barva...
ale malej pokrok by byl...
vystinovany spodni plochy... Zamaskovany horni plochy... + barva odmaskovano odloupnute barve jsem se neubranil ... a zase maskujem
- ondrasadek
Pěkně se to rýsuje:)
Když to vidím, mám chuť máknout.
Zkoušel jsi nasadit otevřenou kabinku? Půjde?
Zkoušel jsi nasadit otevřenou kabinku? Půjde?
vypadá to opravdu hezky