Soutěžní AZ model Jak-40 1/144
Re: Soutěžní AZ model Jak-40 1/144
Lituju že jsem si toho Yaka koupil i s dekálama je tam problém u ocasu se musí spodek nasavit protože je kratší co se týče boků a předního okna atd... musí se to hodně upracovávat aby to nějak vypadalo :-/ a navíc musím ještě opravit lak protože vodička mi trošku nažrala akryl svině jedna :-/ Začínám mit nervy jak nevím co a jsem už takovej bezradnej
Neztrácej hlavu Milane. Vypadá to perfektně. Je to krasavec. Docela mám chuť si nějakej ten Sovětskej dopravák v barvách ČSA postavit 
jo ty dopraváci mají něco do sebe jen by to měli dělat lidi co stavět u měj ne jako já :-/ že já se na tu soutěž nevyprdnul nestíhám nic dělám pruser za pruserem
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Klidek.. kdyby neco, přijed dam ti dalsi sadu dekalu.-))
A vypadá to naprosto dokonale.
BTW: vidím, že používáš agama vodičky.-))
A vypadá to naprosto dokonale.
BTW: vidím, že používáš agama vodičky.-))
jojo používám ale prej ty gunze jsou dobré jinak s akrylovkama válčím jak na to nejsem zvyklej 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty používáš Hčka ne? To se nedivím že válčíš.
Háčka poprvé a naposledy už jen Céčka rychle schnou alespon a chová se to trošku jako syntetika kterou já děsně rád 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezavrhoval bych je uplně.
Třeba pro freehand jsou podle všeho lepší. Nesmrdí.. jen prostě vyžadují více času.
(ale to podle mně všechny klasické akryly - když jsem stříkal černého hurricana tak se na to taky nedalo dlouho pořádně šáhnout)
Ale nastříkat čtyři barvy i s maskováním za dvě hodiny... to zvládne jen Gunze C:-))
Třeba pro freehand jsou podle všeho lepší. Nesmrdí.. jen prostě vyžadují více času.
(ale to podle mně všechny klasické akryly - když jsem stříkal černého hurricana tak se na to taky nedalo dlouho pořádně šáhnout)
Ale nastříkat čtyři barvy i s maskováním za dvě hodiny... to zvládne jen Gunze C:-))
No právě proto na Yaka jsem to volit neměl ty Háčka udělal jsem ti tam jedno eeeee místo u křídla tak doufám že to trošku wash stáhne
jdu to polejt lakem dekály hotovo 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pak foto pls.-)
Tak dekály máme za sebou je to v laku zítra wash a zase lak
+ nějaké díly k tomu dopřipravit
-
Pojistovak