P-47D Razorback, 1/72
Re: P-47D Razorback, 1/72
Jenom drobný posun a nekvalitní foto, které tento posun ilustruje.
U tebe je taková škoda, že to nikdy nedoděláš..... 
- Olda Homola
má to pěkné, chlapec!
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Nějak to s těmi lepty neumím, vždycky to mám takové upatlané.
čím to lepíš?
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Tyhle konkrétní pásy tímhle: https://www.super-hobby.cz/products/Ult ... rylic.html
Ale už jsem dřív zkoušel různý sekunďáky, kdysi i herkules, takže tohle Ammo je takový návrat do minulosti. Dělá mi potíž koordinace následujících úkonů - vytvarování pásů na místo, kde mají být - vyjmutí pásů z toho místa - nanesení lepidla - opětovné umístění. Většinou si ten pás pokroutím, u toho se mi dostane lepidlo všude, všude lepí, jen ne na místě dotyku leptu a třeba sedačky. Když už to nějak horko těžko umístím a chci setřít přebytečné lepidlo, tak "setřu" i lept. A pak už je jen krůček k tomu, abych to rozmlátil. Jsem totiž trochu emočně nestabilní

edit: jo a ještě jsem zapomněl, že přilepit ty pásy třeba k pinzetě mi jde naopak velmi dobře, což "ocením" zejména v kroku opětovné imístění leptu na sedačku

Ale už jsem dřív zkoušel různý sekunďáky, kdysi i herkules, takže tohle Ammo je takový návrat do minulosti. Dělá mi potíž koordinace následujících úkonů - vytvarování pásů na místo, kde mají být - vyjmutí pásů z toho místa - nanesení lepidla - opětovné umístění. Většinou si ten pás pokroutím, u toho se mi dostane lepidlo všude, všude lepí, jen ne na místě dotyku leptu a třeba sedačky. Když už to nějak horko těžko umístím a chci setřít přebytečné lepidlo, tak "setřu" i lept. A pak už je jen krůček k tomu, abych to rozmlátil. Jsem totiž trochu emočně nestabilní
edit: jo a ještě jsem zapomněl, že přilepit ty pásy třeba k pinzetě mi jde naopak velmi dobře, což "ocením" zejména v kroku opětovné imístění leptu na sedačku
-
Michal Vyparina
Libore,
první to vytvaruj, pak to přilep na místo, kde to potřebuješ. Pásy lepím Herkulesem. Herkules dávám jen bodově.
první to vytvaruj, pak to přilep na místo, kde to potřebuješ. Pásy lepím Herkulesem. Herkules dávám jen bodově.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Musíš bejt tvrdej.. já pas přilepím na místo uchycení, pojistím svorkou či samosvornou pinzetou natvaruji.. a přilepím.
Tvl, Libore, jak můžeš být ty emočně nestabilní? 
Michal, Jarek: kluci díky za rady, budu nadále zkoušet, třeba se to jednou naučím
Zdenda: tvl, to by ses divil, jak strašně moc

Zdenda: tvl, to by ses divil, jak strašně moc
On je tak nestabilní, že si rozpalí gril na něm krkovičku a vychlemta lahev portskýho, aby se stabilizoval..
- Olda Homola
Velmi dobrá a následování hodná metoda 
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Jako ta krkovička a víno?
- Olda Homola