Boston havoc a ostatní 1/72 SH 1. HOTOVO
Re: Boston havoc a ostatní 1/72 SH
Tak jak se říká moc podkladů modelářova smrt , našel jsem fotku ikdyž na filmu A-20C utk-1 co chci stavět a věci co jsem našel : na směrovce nad malou 5 seriové čislo asi 115273 boční hvězda bez zeleného okruží ,spodní hvězda je v modrým ale né ostrém okruží , největší chyba proti návodu je že nemá přídavný kulomety ( možná tam byly podle cěrného ohraničení ) a v přídi to vypadá na výměnu za nějaký ruský velkorážní kulomet
Dorytý vrchy křídel u UTK-1 a DB-7B + 12g olova v čumáku a navrtaný díry pro 4 kulomety
Tak ruskej ještě upravit kulomety v prosklení , a překreslil jsem si spodek a řízl na teflonku
k čemu to je
?
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Nahrazuji tím spáry , když bych dělal 1 kus tak to přeryji takto je to pohodlnější
jo a levá pravá nejsou stejný
Výborný je tak dělat různý krytky, jak třeba tady na křídlech 
To je ale velmi zajímavý ty krytky a kryty. Co že je to přesně za materiál?
Vinyl samolepící používám bílou a černou , a beru je tady (ne teflon ale vinyl) https://www.forart.cz/matne/
Nestrhává se z toho potom surf a barva?
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
S tím jsem se ještě nesetkal , leda při broušení
Tonny, díky za info.
Tak UTK-1 zamilliputovaný kulomety a vybroušený nový, Mk.IV dostane ještě očka pro antény a půjde do finálního surfu , na spodku má vinylku a přebroušeno 800 a rdží ale pro jistotu to vždy vemu před nástřikem degreaserem od mr.paint . Jinak tu fólii použilo SH u seafiru Mk.III už před lety cca 08/09 na venkovní zpevnění kolem dvířek na rádia a ten hlavní příčník od motoru kolem dvířek pitu dozadu.
Teda měl jsem představu, že ty Bostony pasují o dost lépe. Ale pěkně se s tím pereš. Masky na sklech máš od koho?