Jsou tam sady na všechny letectva. Počítám, že něco málo co mi bude chybět si domíchám z toho co mám. Oni furt přidělávají nové sady což je super. Vychází to cca na 67,- na odstín. Stříkat jsem začínal s vodovýma Agama což byly hrozně složitý barvy i co se týče výdrže čerstvosti a kvality. Takže tohle by mohlo být fajn. Koukám na videa staveb, kde používají AK a Vallejo. Ale jinak díky.
TBM-1C Avenger 1/72 Hobby2000 - ZRUŠENO
Re: TBM-1C Avenger 1/72 Hobby2000
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
- Olda Homola
já vám pánové nevím, mě to prostě s akrylama nejde
Nejlepší pro mě byly Mr. Paint Aqua, které jsem ale zavrhl poté, co mi páska ztrhla nástřik z půlky trupu 109E.
Nejspokojenější jsem s Mr. Paint, bohužel až na ten smrad.
Teďko jsem stříkal skvrnky a hádky na G-6 od Tamky, v rámci pokročilejšího testu Infinitky, a jsem s tím vyjímečně spokojen
Nejlepší pro mě byly Mr. Paint Aqua, které jsem ale zavrhl poté, co mi páska ztrhla nástřik z půlky trupu 109E.
Nejspokojenější jsem s Mr. Paint, bohužel až na ten smrad.
Teďko jsem stříkal skvrnky a hádky na G-6 od Tamky, v rámci pokročilejšího testu Infinitky, a jsem s tím vyjímečně spokojen
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Ha konečně to vypukne

Jo, to se mi stávalo s tím strháváním barvy taky, když jsem stříkal Agamy a Tamiye XF ředěné X-20A. A to jsem ještě nepoužíval vůbec surfacer. Taky byl trochu problém s otítáním barvy na hranách. Ale celkově mi ty akrylový barvy vyhovovaly vždycky více než Gunze C. Nejenom kvůli smradu, ale i to, že se nenarušuje povrch tou další vrstvou. A na štětec je to taky pohodovější.
Tak jsem začal. Model má strašně jemný rytí což mě nepřekvapuje, když je to tak stará stavebnice. Otevřená pumovnice bohužel nebude jelikož tam je škvíra, která z nějakého důvodu nejde slícovat k sobě. Jelikož tam je konstrukce, tak oprava by byla náročná.
Musím říct, že ty masky co jsou součástí stavebnice jsou velká výhoda. 
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Hezkýý
Jaká je spokojenost s novými bavičkami?
Jaká je spokojenost s novými bavičkami?
A neodchlipují se ty masky na hranách a oblých tvarech?
Barvičky super. Nemusí se ředit většinou vůbec akorát málo kryjou. Musí se dělat víc vrstev. Ještě uvidím jak jsou odolné na tamiya pásku a na hranách.
Masky se odlupují jak sviň na ohybech. Budu muset dočištovat párátkem. Hlavně tyhle černý masky zamechávají stopy po lepidle, tak snad to nejsou zrovna ony.
Masky se odlupují jak sviň na ohybech. Budu muset dočištovat párátkem. Hlavně tyhle černý masky zamechávají stopy po lepidle, tak snad to nejsou zrovna ony.
Já věděl, že radši přikoupit klasický masky.
Já bych si je normálně vyřezal sám, ale říkal jsem si, že zkusím nejprve ty ve stavebnici. Tak uvidíme.
Surfacer od AK. Jsem spokojený. Hezky se to vrství a dělá to tenoučkou vrstvu. Navíc mi v pokoji nic nesmrdí.
Jo a budu dělat nakonec tu atlantickou kamufláž s raketama. Furt to ve mě hlodalo. Tamtu si nechám na jindy, jelikož Avengerů není nikdy dost.
Jo a budu dělat nakonec tu atlantickou kamufláž s raketama. Furt to ve mě hlodalo. Tamtu si nechám na jindy, jelikož Avengerů není nikdy dost.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Super.
TO víš to jsou barvičky pro vrstviče - budeš si muset zvyknout

TO víš to jsou barvičky pro vrstviče - budeš si muset zvyknout
No já nevím, jestli smrad co necítíš není mnohem nebezpečnější než ten co cítíš.. 
-
Michal Vyparina
Filipe,
Surf je ve spreji? Fajn volba kamufláže.
Surf je ve spreji? Fajn volba kamufláže.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl