V kokpitu je už vše, jak má být, pustil jsem se do křídla. Zvláštní je, že zatímco nasucho se zdálo, že v kořeni bude fuka, tak teď se mi tam nevejde Trochu jsem si zkomplikoval práci, když jsem se pokoušel proříznout díry pro nábojnice, ale trocha tmelu a kus destičky to spraví:
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!
Speedy: No, spor nebyl ani tak územní - v tomto směru GB byla vázána jednak OSN, jednak výsledky 1. světové války, kdy nad tzv. Palestinou měli pouze (správní) mandát, nebyla to država.
Něco ke stavbě, už se to začíná rýsovat. Ta směrofka je jen přigumovaná.
Přílohy
Ja viem ze z pociatku vztah Velka Britania a Izrael nebol prave harmonicky ale Mk.22 sa pouzivala este v 50. rokoch ... Paci sa mi ta Syrska varianta (je priamo v baleni od AZ?), lenze na slovensku je dostupna len stavebnica Mk.22 od Airfixu
DannyK: nema ten model moc hrubu odtokovu hranu kridla, aspon tak to s tych fotiek posobi?
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
K té Sýrii: Nemohu mluvit za AZ. Ale myslím, že zdvořilý mail do AZ nezůstane bez odpovědi. Někdo kdysi na MF zkaňhal dekaly na Mk.Ia, a poslali mu je. Alternativou je objednání celého kitu, a i když je to trochu tvrdší ořech, než jsem čekal, má Spit 22/24 / Seafire 46 něco do sebe v tom, že to naučí jednoho dělat shortruny, přičemž stavba se prakticky nedá zkazit.
Ta odtokovka se mi divně rozlepila po zakolíkování. Na fotkách to vypadá hnusně mj. i proto, že je to blíž k objektivu. Ale myslím, že ve vitrině se to ztratí.
Tak jsem si hrál s chladiči. Nemyslím si, že bude problém s velikostí radiátorů, ale ty tvary
Taky jsem zatmelil nadbytečná dvířka na pravoboku, doufám, že jsem zatmelil ta správná.
Fotky budou večer.