1/48, Elefant, Tamiya
1/48, Elefant, Tamiya
Asi sem přeletadlovaný, bo se ne a ne zabrat do Hellcatu, tak sem si řek, že zkusím slonečka.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1/48, Elefant, Tamiya
No ty kokos - on z kočičáka udělal slona

Zajímavá volba a měřítko.
Já postavil od Tamiye StuG.IIIB, Hetzera, M4 Shermana. Když nad tím uvažuju, tak ani nevím, kde ty modely mám.
Já postavil od Tamiye StuG.IIIB, Hetzera, M4 Shermana. Když nad tím uvažuju, tak ani nevím, kde ty modely mám.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Jo, mě to nezvyklé měřítko u bojovky docela chytlo.
Oni to mají hlavně fakt skvěle udělané a vymyšlené. Obzvláště ty podvozky, pásy atd. Jako kdo si chce užít stavbu techniky, tak tohle bych doporučil. 
Pokud nic neřešíš, tak jo, ale jinak minimum je odvrtáni otvoru, nahrazení madel a vytmelení stop po vyhazovacích na pásech, pokud to nehodláš zabahnit.
Si pamatuju jak jsem si kdysi koupil Sdkfz.251 od Dragonu 1/35 a pásy byly asi z 2500 dílů. Jeden článek byl ze 3 dílů. Tak jsem to zase prodal. 
No ale zas e ten efekt

vyřezané díry do trupu a dodělána konstrukce, jestli na ni byla siťovina, to jsem nezjistil, popravdě ani nevím k čemu byly ty tři otvory v pancíři, že to mělo kryt.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
A co ta hrouda tmelu Hujere - v tvém věku

Ta je tam jen pro potěchu vašeho oka, ale neboj, než to začnu barvit, bude přebroušená.
Nakonec jsem zjistil že tam siťky byly, takže většina práce byla jen pro dobrý pocit.
Nakonec jsem zjistil že tam siťky byly, takže většina práce byla jen pro dobrý pocit.