Ale úplně top to není. Na Britmodeleru jsem viděl chlápka co jaksi minul novinku od SH, Aero A11 a začal stavět jakýsi prehistorický vakec
SAAB 35 Hotovo do vitríny
- David Koktavý
Re: SAAB 35
Koukám, pěkný masakr
Ale úplně top to není. Na Britmodeleru jsem viděl chlápka co jaksi minul novinku od SH, Aero A11 a začal stavět jakýsi prehistorický vakec
Zasekl jsem se na jednom přechodu křídlo-trup, povedlo se mi při přerývání vytrhnout kus tmelu a už čtrnáct dní to po vrstvách opravuju.
Pořád to není ono.
Pořád to není ono.
- Olda Homola
To by jeden neřekl, co všechno původně neviditelné vyleze po lehkém nástřiku stříbrnou.
Tak zase doopravit sem tam škrábanec. A čekat, a čekat až to rozumně zaschne...
Na fotce vypadá povrch jako krupičkovatý, v reálu nikoliv.
Na fotce vypadá povrch jako krupičkovatý, v reálu nikoliv.
- Olda Homola
prostý dotaz prostého muže:
a nebyl by lepší na tyto škrábanečky vteřiňák?
a nebyl by lepší na tyto škrábanečky vteřiňák?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
Zrovna v tomhle případě ne. Byly to spíš takové vlasové, ale viditelné.
Když se to sere, tak se to sere, začala prskat a kašlat relativně nová pistole (Fengda BD-135) a lehce domrvila další vrstvu stříbrné.
Bádáním co ten krám blbne, jsem si všiml, že tryska je nějaká utopená, no jo, těsnění trysky v háji. A zrovna náhradní není po ruce.
Tak jsem zkusil před to vymačkané stávající těsnění doplnit "kolečko" ze zbytku černé tapety, která posloužila jako držák při barvení a lepicí vrtva byla přestříknutá barvou, žádná věda, díra jehlovým pilníkem, usadit trysku, nejlépe pinzetou a poté nůžtičkami přistřihnout. Ty vole, ono to funguje.
Takže lehce přebrousit domrvený nástřik dvoutisícovkou, přeleštit a znova.
Bádáním co ten krám blbne, jsem si všiml, že tryska je nějaká utopená, no jo, těsnění trysky v háji. A zrovna náhradní není po ruce.
Tak jsem zkusil před to vymačkané stávající těsnění doplnit "kolečko" ze zbytku černé tapety, která posloužila jako držák při barvení a lepicí vrtva byla přestříknutá barvou, žádná věda, díra jehlovým pilníkem, usadit trysku, nejlépe pinzetou a poté nůžtičkami přistřihnout. Ty vole, ono to funguje.
Takže lehce přebrousit domrvený nástřik dvoutisícovkou, přeleštit a znova.
Není to ještě ideální, pár vrstev to bude chtít včetně sem tam přeleštění. Plech je sviňa.
Aspoň není takové vedro.
Aspoň není takové vedro.
Už se klube. 
Jj, známej si tam taky dal nějaký jiný těsnění. Mě to taky blbne. Já mám BD-130, ale ono je to v podstatě to samý.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Nějak jsem se základním nástřikem po dalším přebroušení a přeleštění spokojený v rámci možností.
Zkusím podle fotek trochu odlišit jednotlivé panely a postupně domalovávat další barvičky.
Pistole se chová po předchozím chirurgickém zásahu mravně.
Zkusím podle fotek trochu odlišit jednotlivé panely a postupně domalovávat další barvičky.
Pistole se chová po předchozím chirurgickém zásahu mravně.
-
Michal Vyparina
Vypadá to pěkně. To jsi jakou barvou stříkal?
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Všeobecně otravná a zdlouhavá činnost.